Hotellit Namsos

Namsos on pieni norjalainen rannikkokaupunki, joka sijaitsee lahden rannalla Namsen-joen suulla. Se tunnetaan kalastusparatiisina, etenkin runsaan lohikannan takia. Pääosa kaupungista sijoittuu lahden reunalle, ja rannan täyttävätkin viehättävät, kauniit puutalot. Ympäristössä on 3 kansallispuistoa. Vaikuttava luonto tarjoaa harrastajille mahdollisuuksia uusiin kokemuksiin ympäri vuoden. Scandicin hotelli Namsosissa sijaitsee vain 50 metrin päässä rannasta. Hotelli on hieno paikka yöpyä ja tutustua tähän kauniiseen kohteeseen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.