Hotellit Imatra

Imatrankoski ja Saimaan saaristot kauniine rantoineen kutsuvat nauttimaan upeasta Imatrasta. Muinaisuoman ja Kruununpuiston luontopolku ja hiidenkirnut houkuttelevat liikkumaan historiallisessa kansallismaisemassa. Imatralla viihdyt monipuolisissa kesätapahtumissa ja rennossa tunnelmassa. Täältä matkustat helposti myös päiväretkelle Venäjän puolelle. Kaikista kätevimmin pääset tutustumaan Imatraan Scandic Imatran Valtionhotellista käsin – hienot kävelyreitit Vuoksen jokimaisemiin lähtevät aivan hotellin ääreltä!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.