Hønefoss

Ringerikessä sijaitseva Hønefoss on viihtyisä kaupunki, jota halkoo Begna-joki sekä Hønefossen-vesiputous. Vesiputousta kannattaa ihailla kaupungin sillalta. Kaupunki perustettiin Hønefossenin ja joen pohjoispuolelle, mutta kehityksen ja pohjoispuolella riehuneiden kaupunginpalojen vuoksi eteläinen osa kehittyy jatkuvasti. Begna-joen eteläpuolella sijaitsevaa Søndre Torvia pidetään nykyään kaupungin keskustana. Hønefoss toimii Itä-Norjan liikenneyhteyksien keskuksena, josta on hyvät yhteydet Osloon, Drammeniin, Bergeniin, Oslo Gardermoen -lentoasemalle ja Gjøvikiin. Hønefoss sijaitsee myös Bergensbanen-rautatien varrella Oslosta Bergeniin, ja eurooppalainen E16-moottoritie kulkee kaupungin ohi. Hønefoss sijaitsee ihastuttavalla paikalla, ja aivan kaupungin ulkopuolella ovat Tyrifjorden sekä Krokskogen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.