Hotellit Alta

Alta on yksi Norjan pohjoisimmista kaupungeista ja Finnmarkin läänin suurin kaupunki. Tänne pääsee helposti, sillä lentoasema on lähellä. Kaupungissa ja sen ympäristössä voi nauttia upeasta luonnosta ja huipputason aktiviteeteista. Täällä voit kokea revontulet, keskiyön auringon, tunturit, porot, saamelaiskulttuurin sekä UNESCOn suojelemat kalliomaalaukset. Tai mikset tekisi retkeä tuntureille hiihtäen tai porojen tai huskyjen vetämässä reessä? Hotellimme Altassa on täydellinen yöpymispaikka, kun haluat nähdä ja kokea tämän jännittävän kohteen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.