Hotellit Odense

Odense, joka sijaitsee Funenin saarella, on Tanskan kolmanneksi suurin kaupunki ja yksi maan eloisimmista opiskelijakaupungeista. Se on kuuluisa siitä, että se on kirjailija Hans Christian Andersenin syntymäpaikka. Odensen eläintarha hauskoine ja mielenkiintoisine aktiviteetteineen on myös lasten kanssa matkustavien perheiden suosima paikka. Kun olet viettänyt hauskan ja inspiroivan päivän, palaa rentoutumaan Odensen hotelliimme, Scandic Odenseen, tai vaihtoehtoisesti voit golfata jollakin yhdeksästä lähellä sijaitsevasta golfkentästä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.