Hotellit Molde

Molde on vanha asutuskeskus, joka perustettiin kauppapaikaksi myöhäiskeskiajalla. Kaupunki sijaitsee Romsdalsfjordenin vuonon pohjoisrannalla. Molde tunnetaan noin 222 osittain lumen peittämän huipun muodostamasta panoraamamaisemastaan. Kaupunkia kutsutaan yleisesti ”ruusujen kaupungiksi” koko kesän ja vielä syksylläkin kukoistavien ruusujen vuoksi. Alue sopii erinomaisesti upeaan luontoon ja näköaloihin tutustumiseen. Muista tutustua myös Trollstigeniin sekä Stigfossenin ja Mardalsfossenin vesiputouksiin. Hotellimme Moldessa sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upean näkymän ympäröiville vuorille.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.