Hotellit Kirkkoniemi

Pohjoinen Kirkkoniemen kaupunki (norjaksi Kirkenes) on tärkeä satama ja kauppapaikka. Siellä voit kokea keskiyön auringon ja revontulet. Kirkkoniemi on erinomainen lähtöpiste luonnon ystävälle. Sieltä käsin voit vierailla Nordkappissa, kolmen valtakunnan rajalla, missä kohtaavat Norja, Suomi ja Venäjä, tai tutustua Øvre Pasvik Nasjonalpark -kansallispuistoon. Puistossa voit nähdä karhuja, susia ja lintuja. Voit vierailla myös rajaseudun museossa, suunnata kuningasrapusafarille, vierailla Andersgrottan kaivoksessa tai huskykenneleissä, tai lähteä jokiveneretkelle rajaseudulle. Hotellimme Kirkkoniemessä on erinomainen yöpymispaikka, kun haluat nähdä ja kokea tämän eksoottisen kohteen.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.