Hotellit Hammerfest

Hammerfestin kaupunki Norjan Finnmarkissa on yksi maailman pohjoisimmista kaupungeista. Strategisen sijaintinsa ja erinomaisen satamansa ansiosta Hammerfest on pitkään ollut tärkeä satama laivoille, kalastajille ja arktisille metsästäjille. Hammerfest sijaitsee Kvaløyan saaren luoteisrannikolla, lähellä useita viehättäviä kyliä. Sen parhaana kukoistuskautena naiset käyttivät hienointa Pariisin muotia, ja vuonna 1890 sinne asennettiin Euroopan ensimmäiset sähköiset katuvalot. Nykyään Hammerfest julistaa ylpeänä olevansa maailman pohjoisin kaupunki ja erinomainen lähtöpiste alueen monenlaiselle tiominnalle. Voit lähteä vaikkapa lautalla "Bygderutaa" (kyläreittiä) pitkin jollekin naapurisaarelle, seurata "Sikksaksveieniä" (siksak-polkua) Salenin vuoristoon näkymistä nauttien, suunnata kalaan avomerelle, patikoida Storfjelletille tai vierailla syntyperäisten saamelaisten luona. Ja tässä vain muutama ehdotus. Hotellimme Hammerfestissä tarjoaa täydellisen yöpymispaikan, kun haluatte tutustua tähän eksoottiseen paikkaan.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.