Varaa

Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg
Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg
Takaisin hotelliin

Forestas Bakficka

Nauti erinomainen illallinen ja ihaile kaunista näköalaa viehättävässä Bistrossa, jonka yhteydessä on suuri terassi ja viihtyisä lounge.

Tee töitä juoman äärellä loungessa, katsele auringonlaskua terassilta tai syö illallista ystävien ja sukulaisten kanssa tyylikkäästi sisustetussa Bistrossa.

Täällä voit nauttia grillissä tai avokeittiössä valmistetusta ruoasta samalla kun juttelet kokkimme kanssa. Täydellinen päivä viinin ystävälle! Voit valita jonkin viinilistamme lukuisista, laseittain myytävistä viineistä tai maistuvan oluen.

Tarjoilemme herkullisen ja runsaan aamiaisen joka aamu kaikille vieraillemme. Voit myös pyytää erikseen pakatun aamiaisen, jos haluat nauttia sen mieluummin huoneessa tai matkalla. Vastaanotossa autamme järjestämään aamiaisen sinulle.

Turvallisuutesi on meille tärkeää, jonka vuoksi aamiainen saatetaan tarjoilla porrastetusti vieraidemme turvaväleistä huolehtien.

Tervetuloa!

Tämä hotelli, mukaan lukien sen ravintola ja baari, eivät hyväksy käteismaksuja. Voit maksaa maksukortilla tai Apple- tai Samsung Paylla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Wed, Fri-Sat 17:30-19:30, Mon-Tue, Thu, Sun Closed
 (Drop in. Opening hours can be adjusted due to the pandemic.: Wed, Fri-Sat 17:30-19:30, Mon-Tue, Thu, Sun Closed)