Hotellit Frederikshavn

Vieraile Frederikshavnin suositussa kesäkohteessa katsomassa pohjoisen Tanskan näkymiä. Päänähtävyyksien joukossa ovat ranta, jonka ylpeydenaihe ovat sen 100 palmua, ja Frederikshavnin taidemuseo. Ympäröivää aluetta on ihanteellista tutkia autoillen. Vieraillessasi Skagenin kaupungissa, jossa on ainutlaatuinen valo, älä jätä käymättä kauimpana pohjoisessa sijaisevassa niemimaan kärjessä Grenenissä ja ympäröivän maaseudun kuvankauniissa maisemassa. Nauti majoittumisesta keskeisesti Frederikshavnissa sijaitsevassa hotellissamme, Scandic The Reefissä, jossa on vesimaailma ja Karibian tunnelmaa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.