Varaa

Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant
Takaisin hotelliin

Ravintola Det Gule Pakhus

Nauti erinomainen illallinen tunnelmallisessa ja klassisesti sisustetussa Det Gule Pakhus -ravintolassa.

Det Gule Pakhus -ravintolassa nautit rentouttavasta illallisesta perheesi, ystäviesi tai kollegoidesi kanssa. Det Gule Pakhus on säilyttänyt rustiikkisen tunnelmansa sen alkuperäisessä historiallisessa rakennuksessa. Tunnelmaa kohottavat näkyviin jätetyt puupalkit ja näkymä vanhaan viinikellariin.

Menu perustuu rakkauteemme paikallisiin ja kauden mukaisiin tuotteisiin. Voit olla varma, että jokainen tarjoilemamme annos on valmistettu intohimolla ruokaa sekä korkealaatuisia raaka-aineita kohtaan. Tarjoilijamme suosittelevat mielellään hyvää viiniä viinikellarista tai olutta valtavasta pullo- ja hanaoluiden valikoimastamme.

Ravintolassa on rento ja viihtyisä tunnelma. Tervetuloa piipahtamaan, oletpa hotellin vieras tai haluat nauttia erinomaisen illallisen Frederikshavnin keskustan tuntumassa.

Torstain tarjous: Kala- ja äyriäisbuffet, sisältää jälkiruoan ja hedelmiä

Hinta: Aikuiset – 235 DKK (alle 14-vuotiaat 149 DKK)

Joka torstai Det Gule Pakhus -ravintolassa sukelletaan ainutlaatuisten merenelävien erikoisuuksiin. Buffet sisältää kauden parhaimpia kaloja ja äyriäisiä. Tarjolla oleva ruoka vaihtelee päivän kalasaaliin mukaan. Buffet sisältää kuitenkin aina viisi lämmintä ja viisi kylmää kalaruokaa sekä valikoiman kala- ja äyriäiskeittoja.

Buffetin kalat ja äyriäiset toimittaa paikallinen toimittajamme, Strandby Fisk. Voit siis luottaa siihen, että suurin osa kalasta on peräisin kestävästi toimivalta toimittajalta, joka noudattaa MSC-kalastusstandardeja.

Tarjous on voimassa joka torstai klo 18.00–21.00*

Varaa pöytä puhelimitse: +46 20 69 32 82 tai osoitteesta dinnerbooking.dk

Sunnuntain tarjous: Illallinen ”Roast ad libitum” (syö niin paljon lihaa kuin haluat) tanskalaisesta Angus-härästä

Hinta vain 179 DKK! (Alle 13-vuotiaat puoleen hintaan)

Joka sunnuntai pääset herkuttelemaan Det Gule Pakhus -ravintolan lihabuffetin ääreen. Tanskalaisten Angus-kasvattajien tuottaman korkealaatuisen lihan ansiosta pääset nauttimaan poikkeuksellisen mureasta lihasta vapaana laiduntavasta karjasta.

Unohda perinteiset buffetit! Tarjoilemme ruoan suoraan pöytään. Valitse kahdesta erilaisesta lihasta, jonka lisäksi voit valita kahdesta erilaisesta perunalisukkeesta ja kahdenlaisesta kastikkeesta. Salaattibuffet sijaitsee keskellä ravintolaa. Voit syödä niin paljon kuin haluat – ilmoita vain tarjoilijalle, kun haluat uuden lautasen.

Tarjous on voimassa joka sunnuntai klo 17.30–21.00*

Varaa pöytä puhelimitse: +46 20 69 32 82 tai osoitteesta dinnerbooking.dk

*Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia aukioloaikoihin erikoistapahtumien yhteydessä sekä loma-aikoina.

Aukioloajat

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 12:00-15:00
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:30, Fri-Sat 18:00-21:30, Sun 16:30-21:00