Trooppinen vesipuisto

Scandic The Reef -hotellissa on 1 500 m²:n karibialaistyylinen vesipuisto, jossa sekä lapset että aikuiset voivat pitää hauskaa vesiliukumäessä, vesiputouksessa ja ulkoaltaassa sekä nauttia ihanasta trooppisesta lämmöstä.

Scandic The Reef -hotellissa on mahdotonta olla huomaamatta upeaa ja jännittävää trooppista vesipuistoa, joka on rakennettu vuoren ympärille ja somistettu Karibia-aiheisin maisemin. Voit nauttia palmuista, kallioista, sademetsästä, gekoista ja ihastuttavasta linnunlaulusta. Kun lasket alas, 80 metrin pituisesta vesiliukumäestä, jossa on kymmenen metrin pudotus, tunnet taatusti perhosia vatsanpohjassa! Vapauta sisäinen aarteenmetsästäjäsi ja koeta sukeltaa 3,5 metrin syvyisen sukellusaltaan pohjaan. Voit löytää kultakolikoita, jotka voi vaihtaa jäätelöön baarissamme.

Meillä on viisi allasta, joissa kaikissa veden lämpötila on 29 °C. Ilman lämpötila on 32 °C.

Voit myös rentoutua höyrysaunassa tai viidessä porealtaassamme, jotka on lämmitetty 37 °C:een. Ulkona on aurinkokansi lämmitettyine ulkoaltaineen ja suihkulähteineen sekä ulkoporeallas ja kaksi saunaa.

Hotellimme vieraana saat maksuttoman sisäänpääsyn vesipuistoon.

The Reef -vesipuistossa vierailee vuosittain noin 135 000 kävijää. Hotellissamme yöpyvät voivat käyttää vesipuistoa maksutta.

The Reef -vesipuiston aukioloajat

su–to: 08.00–21.00
pe–la: 08.00–22.00

The Reef -vesipuiston pääsymaksut

Pääsymaksut – Katso pääsymaksut tästä (Linkki avautuu uuteen ikkunaan)