The Reef -vesipuiston aukioloajat ja hinnat

The Reef -vesipuistossa on helppo rentoutua ja nauttia trooppisesta lomatunnelmasta ympäri vuoden, jopa kiireisimpinäkin loma-aikoina kuten pääsiäisenä, jouluna ja uutenavuotena. Katso aukioloajat ja hinnasto.The Reef -vesipuiston aukioloajat

Vesipuisto on avoinna ympäri vuoden, mutta aukioloajat vaihtelevat suosituimpina kesäloma-aikoina, muina koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä.

Pysy ajan tasalla The Reef -vesipuiston aukioloajoista ja hinnoista tarkistamalla ne tältä sivulta tai käymällä Facebook-sivullamme.

Normaalit aukioloajat

Maanantai 8–21
Tiistai 8–21
Keskiviikko 8–21
Torstai 8–21
Perjantai 8–21
Lauantai 8–21
Sunnuntai 8–21

Poikkeusaukioloajat

Loma-aikoina ja viikonloppuisin, koulujen loma-aikoina ja suosituimpina kesäloma-aikoina (viikot 27–32) vesipuisto on auki tavalliseen tapaan tai pidennetyin aukioloajoin.

The Reef – Hinnat

Yöpyessäsi hotellissamme sisäänpääsy vesipuistoon sisältyy hintaan. Sisäänpääsy on maksullinen vesipuiston päiväkävijöille. Hinta riippuu sesongista ja saattaa vaihdella.

Perushinnat

  • ma-pe: 149 DKK/hlö

Alle 3-vuotiaat pääsevät vesipuistoon aina maksutta.

Important!
Saturdays and Sundays as well as in the periods 14 February-20 February, 11 April-17 April, 26 May-29 May, 1 July-14 August, 15 October-23 October, 29 October-6 November as well as 23 December 2022-8 January 2023, the water park is only open to resident guests.

Hinnat ryhmille

Saavutko vesipuistoon yli 20 hengen ryhmässä ja haluat saada ryhmätarjouksen?

Ota yhteyttä sähköpostitse thereef@scandichotels.com

Huomaathan, että ryhmätarjouksia ei ole saatavilla viikonloppuisin, loma-aikoina eikä suosituimpina kesäloma-aikoina.