Scandic Eremitage

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Kuntoile paikallisessa kuntokeskuksessa

Meillä yöpyessäsi voit huolehtia kunnostasi paikallisessa kuntokeskuksessa. Vieraamme voivat käyttää kuntokeskusta maksutta.

Suuri kuntokeskus sijaitsee 800 metrin päässä hotellistamme, ja vieraamme voivat käydä siellä maksutta. Kuntokeskuksessa on kaikki tarvittavat kuntoilulaitteet sekä runsaasti painoja. Otathan yhteyttä vastaanottoomme kuullaksesi lisää aukioloajoistamme. Jos haluat raittiiseen ulkoilmaan, voit lainata vastaanotosta polkupyörän ja tutustua ympäristöön.